2013. április 2., kedd

SPRING BREAKERS


Hmm:$ Sziasztok drágák!:) Napsütéses reggelt és csodálatos utolsó tavaszi szünetes napot... Húh...elkezdtem írni az utolsó részt, de le is ragadtam vele, szóval valószínű ezen a héten még felkerül, de nem akarok előre ígérni semmit. 


Tegnap elkészült életem első és valószínű utolsó tetkója is, amit egy nagyon-nagyon-nagyon kedves barátnőmmel pingáltattunk magunkra. Ha ránézek most már ő fog róla eszembe jutni, főleg, hogy együtt vágunk majd neki Londonnak.

Tetkózás után felvetettem az ötletet, ha már lúd legyen kövér címszóval menjünk mozizni. Külön misét megért, hogy nem akartak beengedni stb. De a Spring Breakers (forever)-t néztük meg. Nem vagyok filmkritikus, nem ítélek el semmit, de ez egy Málna díjat nagyon megérdemel. Annyira rossz volt számomra, hogy...szavakkal nem tudnám leírni. Folyamatosan csak egy szót ismételte Spring...Breakers...Forever. És ezt ilyen lassúsággal. Fegyverek hangját lehetett hallani, ami "tökjóó", de ha már egy teljes órája hallgatod...idegesítő és frusztráló. Selena alakítása..hmm.. komolyan mondom keményebb a varázslós mesében, mint itt volt. Rettentően kedvelem azt a lányt, példaképem, de ezt hagyhatta volna, mert kb. egy órát se játszott benne. Ennek ellenére jó volt a napom, főleg a vége, amikor "elment az utolsó villamos" címszóval várt a barátnőm és elindultunk gyalog haza. A vicc ebben az volt:D, hogy utána mellettünk ment el a ténylegesen utolsónak nyilvánított villamos. De se gáz, egész úton azt mondogattam neki, hogy "Spring...Breakers...Forever" :D Így belegondolva élvezhette a társaságomat. Na, de most megmutatom milyen "bátor voltam és nem sírtam" szimbólumot rajtam!:)



Az alsó ujj tulajdonosa vagyok én és hmm..felvetődik bennetek, hogy "miért pont ez?". Erre a magyarázat azaz, hogy rengeteg tervünk van, amit együtt fogunk, szeretnénk megvalósítani és olyan barátra leltem rá benne, amit sosem akarok elengedni!:) Néha csodálkozom, hogy-hogy lehet egy lány ennyire jószívű. A másik meg... azaz, az ujj, ahova, majd Harry ráhelyezi azt a bizonyos gyűrűt és " a végtelen szerelmet jelképezi". Na jó:D Felébredek, nem álmodozok. De azért gondolatban milyen jó lenne. 


Milliószor puszillak benneteket!!:)
Have a nice day,
Wh ite:*

14 megjegyzés:

  1. Nagyon-nagyon szeretlek! ♥ :') És ne feledd.. spring breakers forever! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ÓÓ JÓÓ :DD Ratya gatya,vagy megint eltévesztettem?:\
      Én is téged <3 :*

      Törlés
    2. Para gatya! :D
      És ha már az én jó szívemről van szó, a tiedről ne is beszéljünk.. :')

      Törlés
    3. :DD mindig el... nekem akkor is ratya gatya!:\ :D <3

      Törlés
  2. En is láttam a spring breakerst. nekem tetszett:) és en is ilyen tetót szeretnék, csak en a csuklómra. Hát októberig még gondolkozok rajta, de milyen volt? Mennyire fájt?:D Várom a befejezést.x

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne tudd meg, hogy izzadt a kezem mielőtt beleültem a székbe..:D aztán semmi. Jó nem mondom azt, hogy hűű de jó, meg, hogy minden nap megcsinálnám magammal...kellemetlen, de tűrhető(: azért, amikor egy kicsit a csontomhoz ért, mármint, csontosabb részhez, akkor jobban szorítottam barátnőm kezét, de tényleg nem vészes.:) "Legalább érzem, hogy élek" ezzel a mottóval kezdtem neki(:

      Csak hajrá, tényleg nem vészes!:)

      Hmm:) A filmre meg csak annyit, hogy túl vontatott és unalmas volt a számomra, de ahány ember annyi szokás. Még mindig azon a véleményen vagyok, hogy hál'istennek nem vagyunk egyformák:))

      Törlés
    2. Nekem azt tetszett benne, hogy kicsit olyan művészirr bolt véve a figura. Meg számomra kicsit megdöbbentő volt, így a lány szereplők alakításával. Barátnőm szerint "project x csajokkal". Kedvenc mondatom: "Ha rátok nézek igazi tankönyvi ribancokat látok" Na az:D Amúgy szerintem is nagyon idegesítő volt ez a "spring....break...forever...forever..." mg néha kicsit többször elmondták dolgokat mint kellett volna. És bár semmiben sem segíti a társadalom fejlődését, erre is szükség volt:D

      Na legalább egy kicsit megnyugtattál, hogy nem kell sikítva bőgni ha a tűvel közelítenek majd felém.:)

      Törlés
  3. Nekem nagyon tetszik ! *.* Bárcsak nekem is ilyen barátnőm lenne ! :') :/♥
    Noncsi, xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jaj szíveem!!!:)) <3 Örülj, hogy ilyen nővéred van, akit én barátnőmnek tudhatok!:)
      Téged is ugyan úgy loveollak, mit lexit!:) :*

      Törlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocsánat, de rosszul másolta ki a linket, ezért töröltem a hozzászólást. Szóval..
      Szia. (így utólag)
      Imádom a blogod! Egyszerűen elképesztő. Nézz be az egyik blogomba, ahol találsz egy kis meglepetést.:) http://onedirection-1dlover.blogspot.hu/
      Puszi : Eli*

      Törlés
  5. imádom*-*nagyonjó :) tetszik,nkm is majd lessz ilyen..meg még1 :DD najóó nem :D /de/ és örülök h ilyen jó barátnőd van,hamár nem jutott nekem ilyen:(♥ és az álmaidat NE ADD FEL NEVER,mert egyszer úgyis valóra válik :)

    VálaszTörlés
  6. Én is hasonló tetkót akarok majd, MAJD! Hogy nézne ki egy kisgimisen egy tetkó? Na pont ez! Úgy, hogy majd! :)) A spring breakerst még nem láttam, de azt mondják iszonyat perverz, úgyhogy go mozi! Persze, csak ha beengednek :D ! Hmm, húzok magassarkút. Belegondolva á senki se nézne hülyének egy 12 éves kiscsajt aki magassarkúba jár a moziba! :'D Majd megnézem neten, mondjuk az annyira nem jó mint a mozi de nem baj. Fuuu, úgy nem szeretném, hogy vége legyen! :((( Van egy elképzelésem az epilogusról bár lehet, hogy pont nem így tervezed te! Úgy gondolom, hogy időt ugrunk (bár ez tényleg hülyeség ._. Vagy nem?). és Harry már a halálán lesz ( =[ ) és arra vár, hogy végre együtt legyenek, egyszer olvastam egy hasonló novellát lehet, hogy azért gondolkozok így! Ha érdekel elolvashatod: http://summerb-katieboo-boo-jenna-diana.blogspot.hu/2013/03/novella-2-boo.html?m=1 én végig sírtam. :') Szeretünk bloggal vagy anélkül! <3

    Csók,
    Lara. (miért kell nekem folyton nevet változtatnom ._. {Bells} )

    VálaszTörlés