2013. április 23., kedd

VAN MÉG ITT VALAKI?:)

Sziasztok!:)) 

Annyira régen nyitottam már meg ezt a blogot, hogy hihetetlen!:\ Kicsit szégyellem is magamat miatta, de most vannak rosszabb dolgok is az életemben. Lassan itt a június, és lassan felkerül a "jobb" változata az elejének a blognak. Várjátok már? Egyáltalán jelen vagytok még?(: Május vége felére tervezem az első részt, aztán lehet, hogy lesz csúszás, nem ígérek semmit.

Viszont. :) Gondoltam megosztom veletek, hogy nyitottam még egy blogot, rossz kedvem volt, muszáj volt írnom, ííígy...cselekedtem!:) 

Kicsit más, mint a többi, de, ha van kedvetek és elolvassátok, akkor erre ti is rájöttök!:) 


Mindenesetre azért itt a link!:) Addig is további szép napot nektek, hamarosan jelentkezem!:) 
Még mindig nagy-nagy imádás van!:) 


ui.: nézzétek ez a drága kicsi lány milyen nagy lett!:) (Annak ellenére, hogy már nem írom az imnot-ot még mindig hihetetlenül rajongok Luxért :$ ) 


Have a nice day, 
Wh ite:*

6 megjegyzés:

  1. Lig várom már, hogy "újraírd" az első fejezetet, bár szerintem ígyis úgyis rohadjó :$
    És igen:) ez a kislány*-*imádom őt♥

    VálaszTörlés
  2. mint mondtam, maradok ezen a blogon, ugyanis úgy, ahogy van, nyáron újraolvasom:))
    a másik blogodat szintén követem, és örülök, hogy megnyitottad, ugyanis máris tetszik:) mint már mondtam kismilliószor, imádom, ahogy írsz, tehetséges vagy:)
    na, nem jártatom a szám (az ujjaim?:DD)
    a lényeg, hogy maradtam, maradok, és fogok is:))
    pusziii,
    Szabszi.

    VálaszTörlés
  3. Ez nem igaz! Mostanában mindig lemaradok a komizással!:( Mindegy.. OMG de várom május végét! Ilyenkor egy a baj... tudom mi lesz a vége! :(((( Most komolyan fogok beszélni (!) : ahányszor a blogodra lépek sírhatnékom van, komoly! Annyit sírtam már ezen a blogon, hogy szerintem egy vödör teli lenne a könnyeimmel! És erre sírásos dologra egy lapáttal tesz ez a tökéletes kinézet! :'/ De ez nem hátráltat meg abban, hogy ne kattintsak a blogra!(: Ez a LegKedvencebb blogom! Lehetetelen lenne itt hagyni! Az újabb blogodat és Don't make me sad-et is imádom!*--* Várom az új verziót, bár gondolom a vége mindkettőnek és egy és ugyan az lesz!:( Na mindegy. Luxot és is imádom, olyan kis husii! :$

    Csók,
    Em

    VálaszTörlés
  4. Drága Wh ite!
    Bocsáss meg nekem, hogy csak most írok, de eddig nem tartottam fontosnak a kommentelést. Most viszont már muszáj írnom és nagyon remélem, hogy el is olvasod. Más elérhetőségedet nem tudom, de - lehet ez furcsának tűnhet neked - egyszerűen írni szeretnék neked! :] Nem tudom miért... Úgy érzem, mintha téged ismernélek, pedig ez nincs így.
    Nehéz dolog volt megszokni, hogy az egyik kedvenc blogomnak vége. Még mindig bent van fent a könyvjelző eszköztárban a kedvencek között az I'm sorry... Sokszor megpróbáltam a "Törlés" - re nyomni, de még nem sikerült. Tudom, hogy már nem lesz folytatás és hát mégis.
    E.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, szívem!:)

      https://www.facebook.com/laizsuzsi?ref=tn_tnmn -> itt elérsz!:) (ha nem nyitja meg, Susii Mauterer (szerintem csak én vagyok ilyen néven:) )

      Törlés