2013. február 24., vasárnap

Crazy Girl...Again..

Őrült? Meggondolatlan? Igen, igen ez mind rám vall. Tudjátok van az, hogy az ember úgy gondolja, hogy ír magának, csupán azért, hogy reménykedjen, hogy talán-talán a jövőre nézve, majd felfigyel valaki arra a bizonyos 'műre'. Így vagyok én a 'Forget the past' nevű irományommal, amit már nem olvashattok, mert töröltem a blogot. Írom én tovább az én kis Word dokumentumomba, csak nem publikálom. Nem tudom közületek hányan olvasták, olvastátok-e, de, ha igen, akkor elnézést!  

Viszont!!! Úgy gondoltam, hogy a 1D rajongásom iránt nem hagyok fel, így, mivel lassacskán vége lesz az Imnotgood-nak, ötletekkel teli láttam neki egy másiknak. (NEM, nem zárom be a blogot, sem ezt sem azt, folytatom mind a kettőt!) 

A Don't make me sad névre hallható blogocska még sejteti, hogy vajon ki nyeri majd el a lány szívét, vagy esetleg mi lesz a lánnyal, ugyanis még csak a prológus van fent. Remélem azért tetszeni fog. Ha érdekel a történet, itt eléred és a bal oldali sávban a képre kattintva is a blogra repítheted magadat. Ha akartok, szeretnétek vagy tetszik, akkor iratkozzatok fel. 

Sokszor puszillak titeket!:) Legyetek jók!

Have a nice day,
Wh ite:*

2 megjegyzés:

  1. ha vége lesz a blognak megszakad nekem a szívem,és kár,hogy törölted:(

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó a blog..nagyon meghatódtam annyira jo
    !:)

    VálaszTörlés