2013. március 4., hétfő

Őszintén sajnálom...


Talán ezerszer közöltem veletek azt, hogy most milyen fontos évemet járom... Nehéz  szavakat találni, most az egyszer érzem azt, hogy nehezemre esik írni... Nehéz döntést kellett meghoznom, de úgy érzem kötelességem veletek ezt közölni. Ezen a héten nem fogok tudni részt hozni sem jövőhéten (valószínűleg). Viszont bizonytalan ideig össze vissza lesznek a részek hozva és a válasz a képen van! Imádok írni, de nem akarom, hogy ez a tanulás rovására menjen. Képes voltam eddig a kettőt valahogy egyensúlyba fektetni, hajnalban felkeltem tanulni, de nem bírom. Így is eleget kell tanulni, így most marad a hajnali kelés tanulással és estig tartó tanulás is. Két hónap mindössze, ami elválaszt az érettségitől és  a figyelmemet teljes mértékben csak arra akarom fektetni. Tudom, hogy néhányan most emiatt mérgesek lesztek, valamilyen szinten megértem, ahogy azt is, ha csökkenni fog a feliratkozók száma. Azért próbálok majd néha-néha írogatni, hogy behozzam magamat vagy idő közben jelentkezni, hogy élek még... A másik blogomba egy ideig tudok új részeket hozni, ugyanis hétvégén előre megírtam párat, de, amint azok is elfogynak ott is várakozni kell. Tényleg nagyon-nagyon sajnálom!!!!! 

Sokszor ölellek benneteket! 

Have a nice day,
Wh ite:* 

3 megjegyzés:

  1. Én teljesen megértelek, én is végzős vagyok és a tanulás fontosabb jelenleg mint az hogy új részt kapjunk tőled

    VálaszTörlés
  2. én is megértelek. végzős vagyok én is és most a jövőd múlik rajta hogy tanulsz-e vagy nem. aki meg nem érti ezt meg elmehet a pi-be. Kívánom, hogy a lehető legjobban sikerüljön az érettségid. Sok sikert! (:

    VálaszTörlés
  3. Sziia, szerintem ez teljesen természetes, hogy a tanulás az első. Még nem tudom, hogy milyen ez az érettségi előkészület meg ezek az izék(méég kb. 6 évem van addig!) de teljesen megértelek! És semmi baj, az a lényeg, hogy nem végleg zár be a blog! Szeretjük a blogod (blogjaid) és ezzel téged is! Cuppanós puszi: Em:)

    VálaszTörlés