2013. január 30., szerda

Nem feszélyez a nagy betű...

Kedves olvasók!

Igen, igen jól látjátok visszatértem, minden nap figyeltelek titeket az érintőképernyős csodámmal, és sajnálom, hogy a hozzászólásokra MÉG nem válaszoltam, de hamarosan arra is sor kerül, előbb-utóbb. Előbb, mint hittem volna érkezett meg a házhoz a masina, de egyéb gondok miatt, mint például: operációs rendszer feltelepítése, programok telepítése, stb. elhúzódott a dolog, amit őszintén szólva nem is bántam. Imádlak titeket, imádok írni, de találtam egy szenvedélyt, amit régóta űzök.Vajon mi lehet az? Tevődik fel jónéhányótokban (ez a vacak helytelennek ítéli ezt a szót, lehet az, de ellenszegülök és csak azért is egybe írom, mert külön olyan érdekesen néz ki. Ellenszegülés, makacsság: ötös!)  a kérdés, amire lassacskán meg is érkezik a válasz. Szóval, napok óta hajnalig fent vagyok egy könyv(!) miatt, amit előszeretettel olvasok. Első kötetét mindössze másfél nap alatt olvastam ki, és ez kiterjedt az iskolában szünetekben és néha-néha lopva órán olvasás-ra is. IMÁDOM?! Az egyszerűen nem fejezi ki a könyv iránti érzelmeimet ( ez olyan hülyén hangzott...). Magával ragadott, nem tudok mit tenni, csak olvasni és olvasni. Nem tudom mikor, de, ha valaki kitépi a kezemből, akkor hozok új részt, igyekszem! Ígérem (összekulcsolt ujjak) ! Minden napos gondom az volt, hogy sokat ülök a masina előtt, vagyis este bújom, de minden más lett, megváltoztatott  akármennyire is hülyén hangzik. Most is csak a véletlen műve, hogy itt ülök és pötyögök nektek, de gondoltam jelentkezek, hogy élek és minden rendben van!:) Érdekes számomra minden, de vasárnap virradóra hozom az új részt! Miért pont vasárnap? Elgondolkodtató, nem?! A vasárnap és a hétfő a legrosszabb nap! Miért is? Hétfő a hét kezdete, távol a hétvégétől. A vasárnap meg túl közel van a hét kezdetéhez, így gondoltam feldobom a napotokat (így is tovább tudok gondolkodni, hogy mi legyen a részben!) Most viszont búcsúzom, mivel a hétből, még van két teljes nap. Igyekszem kielégíteni a vágyatokat (nem félreérteni!) minél előbb. Jó éjszakát csajszik!:) 

Have a nice day, 
Wh ite :*

4 megjegyzés:

  1. Mi olvasunk téged,te meg a könyvet:):D
    Ez az agyamba jobban hangzott.:DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem itt is jól hangzik ;)
      Puszi, puszi Wh ite :*

      Törlés
  2. Sziia, örülök hogy visszatértél! : ) Ez velem is így van le se tudom tenni a szent johanna gimit! :) Imádom azt is és a blogod is ! Vároma kövit! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :') Elég gyorsan visszatértem, csak nem gondoltam, hogy a könyv így le fog foglalni, mert rólam tudniillik, hogy csak, ami megfog azt olvasom, de ez a könyv a kedvenceim közé fog tartozni:')
      Annyira, de annyira aranyos vagy, komolyan lassan már sírok az ilyen hozzászólásoktól. :')
      Köszi, hogy írtál!
      Sok-sok-sok puszi!:)
      Wh ite :*

      Törlés