2013. február 19., kedd

Hmm...

Sziasztok manócskáim!:) 

A legutóbbi bejegyzéshez nem jött annyi hozzászólás, mit amennyit vártam, de lehet nem lett olyan hűdejó rész, azért történt meg ez a dolog. Semmire nem kötelezlek titeket, ne értsetek félre! :)

Azért írok, mert zavar egy dolog. Szeretnélek megkérdezni titeket, hogy szeretitek-e a történet közbeni képeket vagy sem? Mostanában akaratlanul is, de olyan részeket kellett írnom, amikbe nem tudtam csempészni képeket, és tőletek függök!:) Szóval, szeretnétek képeket közben, amik jórészt twitterre szólnak, vagy sem?:) 

Puszillak titeket milliószor!:) 

Laters!:) 

See ya,

Have a nice day,
Wh ite.

6 megjegyzés:

  1. Én személy szerint szeretem a képeket de ha azok nem lennének és helyette szöveg lenne akkor én inkább azt választanám:)ne értsd félre tényleg szeretem őket de ha helyette hosszabb lenne egy rész vagy több szöveg lenne akkor én minden féle gondolkodás nélkül azt választanám!:)
    UI.:IMÁDOM a blogot,tényleg imádom csak olyan kár hogy nincs minden nap rész..nem nyalizásból..15 blogot (néha össze is zavarodok) olvasok és a te blogod nekem az ELSŐ helyen áll!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óóóó, darling!:)

      Hidd el, minden nap hoznék szívem szerint részt, de sajnálatos módon nincs mindenre időm!:( De igyekszem, hogy egy héten két részt valahogy be tudjak sűríteni az életembe!:)

      Törlés
  2. én szeretem a képeket :))szerintem tegyél be továbbra is és az előző rész is ugyanolyan király mint a többi :))

    VálaszTörlés
  3. Igen *_* plusz pont a képekért mindig ;) csak jobb lesz tőle szerintem a történet

    VálaszTörlés
  4. Szeretem a képeket, főleg ha 1D-ről van szó ! :D :$ A könyveket is jobban bírom, amikbe képek vannak ! :) Szóval IGEN ! *-*

    VálaszTörlés
  5. Igen ! *-* Főleg Luxról és ! :$ :D♥

    VálaszTörlés