2013. március 14., csütörtök

Blog Trailer

Tudom egy ilyen Trailer-t az elején kéne csinálni, de gondoltam, hogy, akik még nem olvasták a blogot és nem is sejtik miről szól egy kis betekintés nekik.:) No meg a többieknek is, akik olvassák! Remélem tetszeni fog, nem lett az a hűdejó, de igyekeztem. Hétvégén várható az új rész!:) 

Puszillak benneteket! :*

ui..: Nálatok is ilyen cudar az idő? Pesten úgy szakad a hó, hogy tátott szájjal meredek ki a panelház ablakából, hogy most ez tényleg esik, vagy csak káprázik a szemem? 

Have a nice day,

Wh ite:* 

6 megjegyzés:

  1. Ez rohaaadt jóó!Egyre kiváncsibbá teszel....Mikor jön új rész??!! :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága névtelenem!:) Odaírtam, hogy hétvégén!:) :*

      Törlés
  2. jujj*-* nagyon jóó lett:)) imádom a blogod:)...de ugye happy end lesz a véége?:$...mert egy ici picit megijedtem azon a váratlan befejezésen:)...nagyon ügyes vagy így továább:).
    ui: itt is esik a hó :D
    pussz..Kiki

    VálaszTörlés
  3. teljesen egyetértek az előttem szólóval, én is megijedtem...nem kicsit, nagyon! de akárhogy is lesz, én imádtam, imádom, és imádni fogom :) amúgy esik a hav, de nem marad meg :/
    xx

    VálaszTörlés
  4. Te jó ég! Itt bőgők! :'( MIÉÉÉÉÉÉÉRT?! Miééért?! Ez olyan szép! :( és szomorúúúú! Szerintem megérdemelnéd, hogy film legyen a blogból! Egy biztos akár egydül is beülnék egy moziba, csak hogy megnézzem! Imádunk! ♥

    VálaszTörlés
  5. *_____*gyorsan köviiit:D♥

    VálaszTörlés