2013. március 17., vasárnap

HELLO ANONYMUS!:))



Hát igen...amint látjátok megint jelentkeztem...mai nap már másodjára. Tudjátok mostanság nem vagyok nagyon a toppon, mondhatni a pokol tüze és a valóság között cikázok. Fáradság, kedv ingadozás és a többi...:) Tudjátok, hogy kerülöm a trágár beszédet és nem szoktam magamat felidegesíteni, ha esetleg negatívumot kapok. (igaz eddig még nem kaptam, de a normális negatívumtól nem menne fel a pumpa)

DE! Ahogy jó anyám mondaná...mindennek eljön a maga ideje. 

Gondoltam, hogy mai nap utoljára felnézek még...Először is szeretném leszögezni, hogy sajnálom azt, hogy egy rossz résszel jelentkeztem, de a mai napom is olyan "jó" - remélem éreztétek az iróniát - , hogy ennyi tellett tőlem, és úgy éreztem, hogy nem is fogok változni. Erre...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD kínomba már nevetnem kell komolyan.....  Vár egy névtelen komment, amitől a hajam is égnek állt, és pont biciklizés közben nézelődtem...:D Csodás, hogy egy szoba bicikliről leesik az ember, nemde bár? 

Úristen....:D Az oké h eddigis szarokat hoztál de a mostani minden felűlmúl. :D Vicc vagy egy szar történetel és szar írással! ;) legrosszabb döntésed volt h csináltál második évadot, de te rávilágítottál a dologra h lehet rosszat csinálni! gratulálok és hatalmas taps+ egy nem tetszik! :D csak egy tanács! hagyd a szarba az írást!;) szarból nem lehet várat építeni ezt tudd!! "

Kedves Anonymus! 
Remélem te tökéletes vagy és, hogy vagy valaki, de megsúgom, hogy szerény véleményem szerint ez koránt sincs így!(: S-Z-Á-N-A-L-O-M már magában az, hogy: 

1. Írsz
2. Valószínűleg olvasod a blogomat, te drága kicsi csillag. 

A másik meg...valószínűleg blogot olvastál vagy mit is tudom én mit csináltál, amikor az észt osztották, ugyanis drága szívem...


1. írd ki a szavakat (h -> hogy!) 
2. hogy előtt vessző;) csak megsúgom. Nyelvtan elégtelen, mars a helyedre!
3. én sem vagyok tökéletes, hibázok (nem is keveset), de ez van. Megszoksz vagy megszöksz! Szóval neked sipirc! (:
4. Kicsinyes vagy...nem is tudok rád mást mondani. Magamban most olyan káromkodást lerendeztem, hogy anyám szerintem napokig csak szappannal mosná a számat, HA!!! kimondtam volna. 

Remélem továbbra is az olvasóm maradsz és szeretném a könyvedet elolvasni, te...te tökéletes író! Ennek ellenére, sikerült elérned, hogy szarul érezzem magamat, szóval, ha ez volt a célod, akkor tapsold meg magadat barátom!(:

Ezt a kis képet meg azért küldöm SOK-SOK szeretettel, teljes szívemből, mert voltál olyan tetű (ez csúnya szónak minősül?), hogy névtelenül írtál!(: A többieknek üzenem, akik normálisak!(: Rendbe kell magamba tenni a dogokat és rendesen a padlóra küldött most ez a kedves komment. Majd valamikor jelentkezek, addig is, vigyázzatok magatokra! :* A kedves Anonym-nak meg csak annyit, hogy találjon meg a meteor árnyéka!(simon az arc nélküli manus) (: :* 


7 megjegyzés:

  1. Ne foglalkozz vele, tök fölösleges ezen idegesítened magad, főleg, ha ezen kívül nagyobb bajod is van! Próbáld meg az ilyeneket figyelmen kívül hagyni! Csak azért csinálja, hogy neked rossz legyen!

    VálaszTörlés
  2. Ne foglalkozz vele ! Nagyon jól írsz ! :) 1 az 57 (ennyi feliratkozó van) ellen ! Egyik rész se szar ! És nagyon jó ötlet volt a 2. évad ! Így tovább ! ;)♥ Noncsii xx :*

    VálaszTörlés
  3. Úristen :O Hogy lehet valaki ennyire gerinctelen? Szerintem nagyon jól írsz, nagyon is felnézek rád, nem értem az ilyen emberek mit éreznek ilyenkor :/

    VálaszTörlés
  4. szerintem iszonyatosan jól írsz, és imádom a blogodat. szerintem (mondanám, hogy életed 3., de nem vájkálok a magánéletedben) a 3. legjobb döntésed volt, hogy csináltál 2. évadot (1.: elkezdted írni, 2.: hogy így írod [nem tudom jobban megfogalmazni]). Ő biztos annyira tökéletes, hogy még a nevét sem képes felvállalni, biztos megtámadják a rajongói :D najónem. de akkoris, szrd le az ilyen kis *******ket, és írd tovább, mert ha most kijelented, hogy egy ilyen kis szánalmas kukimuki miatt abbahagyod, bemászok az álmaidba, és meggyilkollak ;D én imádom ahogyan, és amit írsz, úgyhogy hajrá, csak így tovább!
    xx

    VálaszTörlés
  5. Nehogy már egy ilyen szardarabbal (bocsi) foglalkozz! nem érdemli meg! Legalább felvállalta volna a nevét! Vagy maradt volna csöndben, hogy lehet valaki ekkora tapló? Nagyon szívesen olvasnám az ő "írásiat", küldeném neki a negatív megjegyzéseket! De tényleg, ha nem tetszik neki, minek olvassa el? Azért elrontani más napját, mert ő unatkozik és trollkodni akar? Na majd én is elrontom az ő napját! Amúgy szerintem nagyon-nagyon jól írsz és fuuu, de felidegesített ez a kis patkány. Na majd szólok az FBi-nak, hogy nyomozza le ki volt és akkor megverjük! -.-"" NE FELEDD TAPLÓ NÉVTELEN, BÁRHOL IS VAGY, ÉN MEGTALÁLLAK ÉS AZT NEM FOGOD MEGKÖSZÖNNI! Lehet, hogy kicsit harciasnak tűnök, de ez azért erőteljesen felb*szta az idegeimet! (már ha lehet ilyet mondani)

    VálaszTörlés
  6. http://weheartit.com/entry/44536339/via/cestlaviebebe !!! ;))

    VálaszTörlés
  7. Szerintem ássa el magát, aki másokat kritizál NÉVTELENÜL! Legalább a nevét vállalta volna fel! De, hogy még rosszul írsz, rossz döntés, már bocs Névtelen, de ez az Ő élete az Ő döntései, semmi közöd nincs hozzá!
    A másik pedig, hogy olvassa! Ha nem olvasná, nem érdekelné! Szóval, ne kritizáljon, nem ismer! És, ami a legfontosabb: ne hazudjon! Hazug! Mert magának sem meri beismerni, hogy soha nem lesz olyan jó író/írónő, mint TE! Csak ennyi a hozzá fűzni valóm! Majdnem hatvan rendszeresed van nehogy ez az egy kis **** foglalkoztasson! Puszi: Bell
    ui.: Mi itt vagyunk neked. Lehet, hogy nyálas, de ez az igazság!♥

    VálaszTörlés