2012. november 4., vasárnap

13. Öröm és meglepetés

Peter nyitott nekünk ajtót egy száll boxerben. Mit sem törődve azzal egy pofont adtam neki, majd beljebb mentem a lakásban, ahol Katy-t véltem felfedezni kezében Bellával. Dühösen felé futottam, majd kezéből kikaptam a kislányomat. Nem kellett sok ahhoz, hogy meg ne tépjem az előttem álló nőszemélyt, akinek száját egy halk "Bocsáss meg" hagyta el. Liam hátulról megfogta a kezemet, majd az ajtó felé húzott. Az ajtóhoz érve láttam, hogy Peter orra vérzik és a többiek Harry-t fogják le. A rendőrök Petert a földre terítették és mit sem törődve azzal, hogy félmeztelen bilincsbe verték Katyvel együtt. Könnyes szemmel és kezembe Bellát szorítva rohantam ki a lakásból a többiek felé. A liftbe beszállva még mindig csak Bella tekintetét fürkésztem. 20 perc múlva már otthon csináltam ugyan ezt. Hiába akarta bárki is kivenni a kezemből nem engedtem. Nem érdekelt mennyire esik nekik szarul mégis csak az életemet izgultam végig. A kanapén feküdve Bella a mellkasomra nehézkedett és úgy szunyókált. Édes kis fejét és pofikáját simogatva mosolyogtam és csodáltam őt. El sem hittem, hogy meglett és itt van velünk. Arra eszméltem fel, hogy elaludtam és Bella már Harry kezében pihen és nevet. 

- Sokat aludtam? - néztem mosolyogva Harry és Bella felé.
- Nézzünk csak oda, Bella nézd anyu felébredt! - fordította felém Bellát. - 3 órát aludhattál. - mosolygott rám.
- Ne haragudjatok, hogy nem adtam oda nektek, csak... - kezdtem bele a magyarázatba.
- Ugyan Emily... megértjük, hogy milyen fontos számodra Bella. Veled kellett lennie és ezt tisztában tartottuk. - ült le mellém Bellával. 

*Harry szemszöge*

Miután láttam, hogy Emily elszundított és Bella meg felkelt elvettem a mellkasáról és játszani kezdtem vele. Amikor hazajöttünk még át sem öltöztettük így vettem a bátorságot és felrohantam vele az emeletre. Engedtem a kádba vizet majd levettem róla a ruhát. Kezembe fogtam, elzártam a vizet és megnéztem, hogy nem-e túl forró vagy éppenséggel hideg. A víz hőmérséklete megfelelő volt így beültettem a habos vízbe. Nagyon jól szórakoztunk mivel egy gumikacsával játszadoztunk. Tiszta vizesen rohantam a fürdőben található pulthoz a telefonomért, hogy megörökítsem a pillanatot.


"@Emily_Payne amíg te az igazak álmát alszod, addig mi fent jól elszórakozunk Bellussal. Igaz tiszta vizes vagyok, de felejthetetlen az élmény!:) Örülök, hogy újra köztünk van ez a csoda. Puszilunk Bellával. Harry, Bella xx" 

Miután megcsináltam a képet és ki is tweeteltem Emilynek, Liamék törtek be a fürdőbe. Liam kezébe véve a kislányt megtörölte majd egyik fiú kezéből ment a másikéba. Annyira jó volt látni, hogy a fiúk is így szeretik őt, mint én. Kimentünk a fürdőből, majd az ágyra téve Bellát bepelenkáztuk (igaz Liam csinálta, mivel ő volt ebben a legprofibb) és az ágyra tett tükröt kezdte Bella nézegetni. Maga felé fordítva nézegette benne magát, amikor a fiúk felröhögtek és Loui nagy fotókészítésbe kezdett. 

*Louis szemszöge*

Örültünk, hogy Bellus végre meglett és itt van velük. A nappaliba mentünk a fiúkkal, amikor láttuk, hogy Emily a kanapén fekszik betakarva viszont Harry és Bella sehol. Felindultunk az emeletre majd láttuk, hogy épp fürdeti a kislányt és csurom vizes. Liam kiszedte a kádból majd, amikor már mindenkin végig ment a kislány a szoba felé vettük az irányt. Liam bepelenkázta, majd Bellus a tükörben nézegette magát. Nagy nevetésben törtem ki, majd telefonomat elővéve kattintgattam Bella felé. A fiúk mit sem értve kezdtek el rajtam röhögni, majd a képet ki tweeteltem és megnézve telefonjaikat rájöttek, hogy min is kacagok ilyen jót. 



"@Zayn_Malik nem hasonlít valakire? :D Várj segítek...Tükörbe nézegeti magát, a haja nincs még tökéletesen belőve...hmm. Louis voltam xx"

Zayn a telefonját nyomkodva egyből válaszolt a tweetemre.

"@Louis_Tomlinson nagyon vicces kedvedben vagy... Zayn xx"


"@Zayn_Malik csak nem magadra ismertél? :D Harry xx"

A fiúkkal ezen jót nevettünk, hogy Zayn magára vette a dolgot. Mind leültünk az ágyra és néztük, hogy Bella milyen jól elvan a tükörrel. Harry felkapta,majd ráadta a kis ruháját és elindultunk a nappali felé. Zayn mellett baktattam széles mosollyal az arcomon.

- Nem vagy vicces Tomlinson! - vetett rám szúrós tekintetett Zayn.
- Valld be Zayn, vicces volt. - próbáltam kicsit alábbhagyni a nevetéssel.
- Jó, igazad van tényleg olyan volt mint én. De látod, már most vannak közös tulajdonságaink Bellával. - nevette el már ő is magát. 

*Harry szemszöge*


Bellával a nappaliban voltunk, amikor megszólalt Louis telefonja. Lediktálta a címünket, majd pár perc múlva már halk kopogás hallatszott az ajtónk. A szobába két ideges tekintett közeledett. Louis Bella eltűnésekor felhívta Eleanort és Lexit, akik azonnal gépre ültek. Felém rohantak majd Bellát kivéve a kezemből örültek neki. Vagy 20 percig vártam, hogy visszakapjam a kislányt, amikor Louis lépett és elhívta a lányokat, hogy megmutassa nekik a szobájukat. Emily szülei mivel dolgoztak így nem kellett láb alatt lennünk ami így is kicsit kellemetlen volt, hogy ennyien bepofátlankodtunk hozzájuk még ha azt is mondták, hogy örülnek, hogy itt vagyunk. Mikor a csajok lepakolták a cuccukat lejöttek hozzánk, és körbeültük Emily-t és néztük ahogy alszik, közben beszélgettünk. Bella Eleanor és Lexi kezeiben volt az elmúlt egy órában. Emilyre tekintve láttam milyen békésen és nyugodtan alszik, most, hogy már biztonságban tudhatja a kislányát. Mosolyra húztam a számat, majd hirtelen Bella kezei fonódtak a nyakam köré. Finom babaillata elárasztotta az orromat, majd Emily felé tekintve láttam, hogy szemeit kinyitja. Felálltam és odaültem mellé Bellával a kezemben.

*Emily szemszöge*

Miután Harry mellém ült körbenéztem és láttam, hogy 2 emberrel többen vannak a szobában. Szememet megdörzsölve majd újra kinyitva láttam, hogy Eleanor és Lexi a két legjobb barátnőm tartózkodik a szobában és mosolyog rám.

- Most álmodom, vagy tényleg itt vagytok? - pattantam fel és feléjük indultam.
- Louis telefonált, hogy mi történt, mi meg egyből jöttünk, hogy melletted legyünk! - állt fel Eleanor is és átölelt.
- Köszönöm, hogy vagytok nekem! - öleltem át most már Lexit is és egy könnycsepp folyt végig arcomon.
- Hé, Emily most már minden oké. Ne sírj! - törölte le arcomról a könnyet El.
- Ezek csak öröm könnyek! - mosolyogtam el magamat.
- Nem megyünk várost nézni? - tette fel a kérdést Loui. 
- Mehetünk! - vágtam rá.

Felrohantam az emeletre a csajokkal és elkezdtük a ruhákat nézegetni, hogy mit vegyünk fel. Én egy egyszerű pólónál egy farmergatyát vettem fel egy fehér converse cipővel. Egy alap sminket tettem fel hajamat meg hagytam kiengedve.

A csajokkal készen álltunk az útra, majd leindultunk a nappaliba, ahol a fiúk már készen állva vártak. Harry kézbe vette Bellát másik kezét meg összefonta enyémmel és így indultunk útnak. Már vagy egy órája jártuk a várost, amikor Louis egy taxihoz állva kérte, hogy fotózzuk le. Telefonját ideadva le is kaptam a hírességet.


Louis a fotó után ki is tweetelte a képet, amin megjelölt engem is.

"@Emily_Payne köszönöm a csodás fotót. New Yorkban a taxin is mi vagyunk jee. Holnap koncert, várjátok már? Louis xx"


Tovább sétálva az utcán fotósok száza talált meg minket. Egy kávézóba beülve rendeltünk, de tinilányok száza rohamozta meg a fiúkat. Levegő hiányában (mivel annyian álltak minket körbe) a csajokkal úgy döntöttünk, hogy elindulunk addig vásárolni. A fiúk pár óra múlva felhívtak minket, hogy elindultak hazafelé így mi is elindultunk. Amikor hazaértünk a fiúk már a nappaliban ücsörögtek a TV előtt. Cipőmet levéve Bellával felrohantam az emeletre gyorsan lefürdettem, majd megettem és leültünk a nappaliba a többiekhez. Bella Zayn kezében pihent meg, miközben Zayn jókedvűen méregette és simogatta a kislányomat. Szemeim már csukódtak le így azt láttam jónak, hogy felviszem Bellát és lefekszünk aludni. A többiektől elköszönve mentem fel a kislányommal, betéve a kiságyba én is lefeküdtem. Reggel arra ébredtem, hogy Harry mellettem szuszog. Bella már kíváncsiskodva figyelt a kiságyból. Felkeltem és kivettem, majd halkan leosontunk a nappaliban, ahol már anyu várt. Puszit nyomva az arcára köszöntöttem, majd az asztalhoz leültettem Bellát. Egy újság várakozott az asztalon, amit ma adtak ki. Érdekesen néztem a címlapra, amitől a lélegzetem is elállt és dülledt szemekkel tartottam magam előtt.. 

6 megjegyzés:

  1. nagyon tetszik :$ és megvan Bella :) mikor lesz majd kövi? :) siess

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy elnyerte a tetszésedet!:)))

      Szombatra megpróbálom hozni vagy lehet még csütörtök este már fent lesz! :)

      Puszi, White.

      Törlés
  2. Szia!
    Most komizok először.
    Na szóval.
    A történet tetszik.Komolyan!Jól kitaláltad,ötletes.Az meg csak hab a tortán,hogy Harry a főszereplő a fiúk közül.Mármint...Érted.:)

    A részről pedig annyit,hogy nagyon jó!Végre meglett az a tündéri kislány!

    Siess a következővel!;)

    PUSZII:DAL*XX

    UI.:NEHOGY ABBAHAGYD EZT A BLOGOT!NAGYON JÓL ÍRSZ,KÁR LENNE!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Dal!

      Nagyon örülök, hogy tetszik a blog. Úgy látszik akkor te is Harry "fan" vagy, ha jól sejtem!:)

      Puszi, White.

      Törlés
  3. imádoom hamar a köviit .:D
    mit látott? :O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hamarosan kiderül! :)
      Köszönöm szépen a hozzászólásodat, nagyon örülök, hogy tetszik!:)

      Puszi, White.

      Törlés